Psicologia dona

Psicologia familiar

Psicologia forense

Sexologia clínica

Teràpia de parella

Blog

La música com a afrodisíac

Molts esportistes no podrien desenvolupar el seu exercici físic si no fos per l’acompanyament dels seus temes musicals favorits o cançons que els ajudin a portar un ritme concret . La música aconsegueix que l’exercici resulti més divertit , i augmenta la seva capacitat de concentració en haver de moure al ritme d’una melodia concreta . Aquesta finalitat també pot aplicar-se al sexe .

La música pot ser un element innovador al dormitori , tant que pot aportar molt erotisme a la relació sexual . De fet , metafòricament parlant , fer l’amor és com ballar , has de seguir un ritme i normalment ho fas en parella . Un dels dos porta a l’altre . Quan un balla es concentra en la música , es relaxa , es deixa portar per la melodia . I això en el sexe és molt important .

Hi ha molts rànquings . Pots trobar llistes propostes a Spotify , Youtube , fins Facebook té un perfil al qual et pots afegir i descobrir quines són les millors cançons per fer l’amor que et suggereixen . Temes hi ha molts però no tots són vàlids per a qualsevol. N’hi ha que van de la música clàssica al rock passant pel lounge o el chillout . Tria els temes que a tu et van i elabora la teva pròpia col · lecció. És important que a la teva parella també li agradi el que escolta perquè si no aconseguirem l’efecte contrari : manca de concentració , inquietud , impaciència , etc … pot ajudar com a elements a tenir en compte , que al principi sigui suau , suggerent , i poc a poc vagi incrementant el ritme , encara que aquesta part no és imprescindible . La música pot formar part de l’ambient eròtic que podem crear , un complement als jocs sexuals . El volum ha de ser suau mai massa alt perquè pot esdevenir un element distorsionador .

S’han realitzat alguns estudis per comprovar l’impacte que pot tenir la música en dones i homes a l’hora de excitar . Coneixent com és la resposta en ambdós sexes era previsible suposar que les dones serien més receptives i sensibles a la música engeneral, els homes se solen quedar més indiferents per molt afrodisíacs que siguin els temes que escoltin , ells s’activen més si senten sons sexuals ( llegiu , gemecs , esbufecs , etc . ) és a dir , a tall d’exemple , una cançó que a ells els funcionaria força bé és el ” Je t’aime , moi non plus de SERGE Gaingsbourg & JANE BIRKIN .

Un bon tema musical pot fer que la relació sexual sigui explosiva , a causa del moviment , ja que la melodia et fa portar una altra velocitat . Només incorporant aquest element ja aconseguim un efecte diferent , trenquem la rutina , ens facilita l’excitació i augmentem el plaer .

Et proposo els següents temes , encara que insisteixo has de trobar els teus:

 • Marvin Gaye ” Sexual healing ” < / li >
 • Terence Trent d’ Arby ” Sign your name ” < / li >
 • Sade ” By your side” < / li >
 • Massive Attack ” Teardrop ” < / li >
 • Lenny Kravitz ” If you ca’t say no ” < / li >
  < / ul >
  Quins són els teus suggeriments?

  Rocío Rico

No hi ha comentaris encara.

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari.

Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies