Psicologia dona

Psicologia familiar

Psicologia forense

Sexologia clínica

Teràpia de parella

Blog

La música com a afrodisíac

Molts esportistes no podrien desenvolupar el seu exercici físic si no fos per l’acompanyament dels seus temes musicals favorits o cançons que els ajudin a portar un ritme concret . La música aconsegueix que l’exercici resulti més divertit , i augmenta la seva capacitat de concentració en haver de moure al ritme d’una melodia concreta . Aquesta finalitat també pot aplicar-se al sexe .

La música pot ser un element innovador al dormitori , tant que pot aportar molt erotisme a la relació sexual . De fet , metafòricament parlant , fer l’amor és com ballar , has de seguir un ritme i normalment ho fas en parella . Un dels dos porta a l’altre . Quan un balla es concentra en la música , es relaxa , es deixa portar per la melodia . I això en el sexe és molt important .

Hi ha molts rànquings . Pots trobar llistes propostes a Spotify , Youtube , fins Facebook té un perfil al qual et pots afegir i descobrir quines són les millors cançons per fer l’amor que et suggereixen . Temes hi ha molts però no tots són vàlids per a qualsevol. N’hi ha que van de la música clàssica al rock passant pel lounge o el chillout . Tria els temes que a tu et van i elabora la teva pròpia col · lecció. És important que a la teva parella també li agradi el que escolta perquè si no aconseguirem l’efecte contrari : manca de concentració , inquietud , impaciència , etc … pot ajudar com a elements a tenir en compte , que al principi sigui suau , suggerent , i poc a poc vagi incrementant el ritme , encara que aquesta part no és imprescindible . La música pot formar part de l’ambient eròtic que podem crear , un complement als jocs sexuals . El volum ha de ser suau mai massa alt perquè pot esdevenir un element distorsionador .

S’han realitzat alguns estudis per comprovar l’impacte que pot tenir la música en dones i homes a l’hora de excitar . Coneixent com és la resposta en ambdós sexes era previsible suposar que les dones serien més receptives i sensibles a la música engeneral, els homes se solen quedar més indiferents per molt afrodisíacs que siguin els temes que escoltin , ells s’activen més si senten sons sexuals ( llegiu , gemecs , esbufecs , etc . ) és a dir , a tall d’exemple , una cançó que a ells els funcionaria força bé és el ” Je t’aime , moi non plus de SERGE Gaingsbourg & JANE BIRKIN .

Un bon tema musical pot fer que la relació sexual sigui explosiva , a causa del moviment , ja que la melodia et fa portar una altra velocitat . Només incorporant aquest element ja aconseguim un efecte diferent , trenquem la rutina , ens facilita l’excitació i augmentem el plaer .

Et proposo els següents temes , encara que insisteixo has de trobar els teus:

 • Marvin Gaye ” Sexual healing ” < / li >
 • Terence Trent d’ Arby ” Sign your name ” < / li >
 • Sade ” By your side” < / li >
 • Massive Attack ” Teardrop ” < / li >
 • Lenny Kravitz ” If you ca’t say no ” < / li >
  < / ul >
  Quins són els teus suggeriments?

  Rocío Rico

No hi ha comentaris encara.

Deixa un comentari