Psicologia dona

Psicologia familiar

Psicologia forense

Sexologia clínica

Teràpia de parella

Blog

L’eròtica dels gemecs

L’amor s’ha de fer amb els 5 sentits i tots ells poden disparar el nostre desig sexual . A través del tacte , mitjançant una carícia , el gust , si , per exemple , amb els petons , la vista , si se’ns presenta un estímul eròtic ( ja sigui la nostra parella o algú que ens resulti atractiu ) …

l’olfacte , gràcies a les feromones , aquestes substàncies químiques que secreten els éssers humans i que desperten l’impuls sexual .

I finalment , però no menys important , l’oïda , a través del qual ens arriben missatges suggerents o , un cop realitzant l’acte sexual, els gemecs . Els gemecs són tan inherents al sexe que podem intuir que una parella està fent l’amor pels sons que arriben a emetre , sense necessitat de contemplar l’escena . Els gemecs són un complement molt important de les relacions sexuals per la seva capacitat d’excitar a què els escolta .

Que la nostra parella gima és senyal que ho està passant bé, el que augmenta la nostra excitació i també és un indicador de la proximitat del clímax , ja que els gemecs varien en velocitat i sonoritat en funció del ritme de la còpula . De vegades , orienta les parelles per fer coincidir els seus orgasmes . Els gemecs poden aparèixer de manera inconscient quan estem assaborint el plaer , però sovint es poden usar de manera enganyosa per fer creure a l’altre que estem arribant a l’orgasme per així acabar com més aviat millor una relació sexual summament avorrida . Això ho fan tant homes com dones , perquè ells també fingeixen . Encara que generalment elles són més expressives que ells , els homes reserven els seus gemecs exclusivament durant l’arribada de l’orgasme .

Els gemecs també estimulen en una relació sexual

En aquest context , investigadors britànics han estudiat el comportament de les dones en l’acte sexual per comprovar si els gemecs són intencionats o no , i la resposta és afirmativa . Les conclusions d’aquest estudi , realitzat només amb dones , posen de manifest que els gemecs es produeixen en gran mesura de manera conscient i s’utilitzen per manipular el comportament masculí . De fet , les participants reconeixen que el que pretenen amb els seus sons suggerents és accelerar el clímax de la parella i augmentar la seva autoestima . Com a dada significativa , aquesta investigació conclou que els orgasmes femenins són més freqüents durant la automasturbació del clítoris , les carícies de la parella o el sexe oral que amb la penetració vaginal . Un altre motiu pel qual no cal precipitar amb la penetració …

Fins aquí hem vist els diferents motius que ens porten a cridar al llit , però també hi ha qui prefereix el silenci . Hi ha persones que cridar o gemegar durant l’acte els resulta vergonyós o humiliant i opten per reprimir aquest impuls . És evident que en la intimitat també hi ha diferències de personalitat i preferències . Ara bé , si una persona no emet cap so no vol dir que no ho passi bé , però sí que és cert que la parella ho tindrà més difícil per saber si els seus moviments , carícies i petons estan donant resultat . L’efecte contrari també pot resultar contraproduent , és a dir , quan es gemega en excés , ja que això pot fer perdre la concentració de l’amant . I un altre efecte col · lateral és que els nostres veïns podran esbrinar quina és exactament la nostra freqüència sexual …

No hi ha comentaris encara.

Deixa un comentari

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari.

Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies